Ervaringen van cliënten

17 berichten, 2 pagina's 
15-05-2013
Geplaatst door: Carolien

Ali is een schat en doet haar werk erg goed en zeer professioneel.
Ik ben helemaal van mijn klachten af.

20-01-2013
Geplaatst door: corine

Wegens darmklachten en slapeloosheid ben ik terecht gekomen bij ali. De klachten zijn aanzienlijk verminderd. De behandelingen zijn ontspannend. En nieuwe klachten worden gelijk behandeld. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen van ali. Ik voel me een stuk beter.

14-11-2012
Geplaatst door: Angela

Vanwege nek-rug en schouder klachten ben ik bij Ali terecht gekomen. Ik moet zeggen het heeft mij erg geholpen, voel mij veel meer ontspannen, en de klachten zijn grotendeels weg!Ben de eerste 4 keer elke week geweest, en daarna met tussenpozen van 3 weken en zal over een tijdje wel overgaan in 1 keer per 6 a 8 weken. Ali stelt je erg op je gemak en straalt rust uit, wat ik als zeer prettig ervaar!

17-06-2011
Geplaatst door: Corinne van Schaik

Bedankt voor de goede behandelingen. ik heb elke keer na de behandeling geen last meer van mijn nek.

Groetjes Corinne

08-06-2011
Geplaatst door: Aartje van Effrink

behandeling therapie

Heb last van verschillende ooraandoendingen; o.a. oorsuizen en ziekte van meniere. Hierdoor slaap ik slecht. Met de behandelingen van Ali gaat dat een heel stuk beter. Ik voel me na de behandeling lekker ontspannen. Dankjewel Ali.

30-04-2011
Geplaatst door: Jantine

Vanwege hoofdpijn heb ik geprobeerd om met voetreflextherapie er vanaf te komen en met veel resultaat!
De behandelingen bij Ali zijn erg prettig en werken zeer ontspannend. Ik kan het echt iedereen aanbevelen.

25-03-2011
Geplaatst door: Vitalia / Ali van de Munt

Wat clienten zeggen!

Onderstaand enkele ervaringen van clienten van Vitalia. Vanaf heden is het ook voor u mogelijk een bericht te plaatsen in het gastenboek en uw ervaringen te delen met anderen. Alvast bedankt!

Marianne,

Heb veel last van acné gehad. Via de voeten worden organen en het hormoonstelsel beinvloed waardoor de acné sterk verminderde. Nu houd ik de behandeling eens in de 7/8 weken bij.

Ans,

De voetreflexbehandelingen hebben erg geholpen bij mijn PMS en andere menstruatieklachten (o.a tussentijds vloeien). Na een paar behandelingen ging het al stukken beter.

Gerry,

De behandelingen zijn ontspannend en mijn klachten (overmatige stress) zijn duidelijk verbeterd. De gemoedelijke en vriendelijke sfeer werken daar ook aan mee.

Marian L.

Fijne behandelingen, ontspannend en zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb geen medische klachten. Soms snel kramp in mijn voeten. Door de behandelingen die ik als zeer ontspannen ervaar, eigenlijk geen kramp meer gehad.

Joke,

Ik had nek en schouderklachten. De klachten zijn nu over en word ik om de ca. 8 weken behandeld. Zo blijven de spieren soepel en dat werkt heel goed.

Carlien,

Zéér prettig, de tijd vloog voorbij. Ali, je doet het super en je verstaat je vak erg goed. Ik kon me heerlijk ontspannen en vond de combinatie-behandeling met mijn vriendin (voetenbad, kopje thee) erg geslaagd. Bedankt en wie weet tot ziens!