Ervaringen van cliënten

17 berichten, 2 pagina's 
23-06-2020
Geplaatst door: Jolanda

Paralyse van Bell

Ben bij Aly terecht gekomen nadat ik al 3 weken een aangezichts verlamming had
Na de eerste behandeling had ik veel spierpijn in mijn heup en de hele dag een traan oog
Kom volgende week maar terug zei Aly
Week later weer een behandeling gehad van een uurtje. De dag erna begon mijn gezichts zenuw over heel mijn gezicht te trillen Het leek of deze zenuw aan het werken was om de verlamming ongedaan te maken En na 3 dagen kon je zien dat dat ook gebeurde.
Ben nog een keer voor een behandeling van een half uur geweest en alle verlamming isvoorbij Aly Bedankt

30-01-2019
Geplaatst door: Liesbeth Huppelschoten

Van de herfst ben ik bij Ali terecht gekomen omdat ik klachten over had gehouden na de chemotherapie. Ik was extreem moe, had neuropathie /geen gevoel in mijn tenen en bal van allebei mijn voeten, verder sliep ik matig en mijn darmstelsel werkte na de chemotherapie nog niet naar behoren, vaak diaree. Ik ben 4x geweest en voel me een totaal ander mens ,wordt de “oude “ Liesbeth weer. Ik heb het gevoel in mijn voeten weer terug waardoor ik weer een beter balans heb met lopen. Ik ben niet zo extreem moe meer ( hoef geen middagslaap meer te doen ) ik slaap beter en mijn darmen is een stuk verbeterd, zeker als ik ook nog een beetje op mijn voeding let, heb ik geen diarree meer.
Ik ben super blij met dit resultaat.

28-12-2016
Geplaatst door: K. Termaat

ervaring voetreflexmassage medisch

Allereerst wil ik jou Ali en haar gezin een gezond en een gelukkig 2017 wensen! Ik ben 47 jaar en had klachten van mijn nieren en mijn rug, daardoor sliep ik echt slecht en na voldoende oefeningen 's morgens ging het wel weer. Maar het bleef maar maandenlang voortduren.. Ik was wel een beetje bekend met energetische massage en voetreflex, maar dat was al een aantal jaren geleden en degene die toen voetreflex bij mij deed was niet wat ik ervan verwachte. Via Google eigenlijk kwam ik op de site van Vitalia en ik besloot het toch maar weer eens te proberen. Dus een afspraak gemaakt met Ali en er gebeurde al tijdens de massage van alles binnen in mijn lichaam. Afwachten maar.. Na de eerste keer voelde binnen een paar dagen, begon ik al veranderingen te merken. Eerst voelt het niet beter en was ik nog wel moe, maar toch voelde ik dat het beter ging worden. En dat gebeurde ook.. Na 5 behandelingen wekelijks.. was ik van de pijn bij mijn nieren af, sliep beter en had meer energie. Ook mijn nek en rugpijn waren vermindert en ik voelde mij vele malen meer ontspannen. Ik ga nu nog maandelijks om het bij te houden.. ook voor mijn rug. Ik ben Ali zeer dankbaar, opstaan uit bed is niet meer vervelend. Ali is zeer begaand, professioneel en weet precies welke punten behandelt moeten worden. Ik ben heel blij dat ik Vitalia gevonden heb en raad het iedereen aan!! Ook zonder klachten is het heerlijk om je eens goed te ontspannen. Ik dank Ali voor haar hulp en kundigheid.

30-03-2016
Geplaatst door: Chantal

Migraine / hoofdpijn

Veel hoofdpijn, ook geregeld migraine. De huisarts schreef mij antidepressiva voor. Wilde graag op een andere manier van mijn klachten afkomen. Inmiddels 8 behandelingen van Ali mogen krijgen. Ik ben zo goed als van mijn hoofdpijn af. In het begin wekelijks een behandeling inmiddels om de twee weken. Zo blij! Geen Advil meer. Minder stress. Meer plezier. Echt aan te raden!

Ali is erg duidelijk dat het waarschijnlijk meerdere behandelingen nodig heeft om resultaat te zien. En bij iedereen werkt het anders. Dus zeker het proberen waard!

03-12-2015
Geplaatst door: Anne-Mei The

Bij toeval liep ik langs het huis van Ali toen ik 's avonds de hond uitliep. Misschien dat dit me kan helpen bij mijn zeurende klachten: rusteloze benen en slapeloosheid. Ik mailde en kon de volgende dag bij haar terecht. Sindsdien kom ik vrijwel wekelijks bij Ali. Ik rijd zelfs vanuit Amsterdam naar haar toe. Ze is betrokken en professioneel. En haar behandelingen helpen. Ik ben van plan nog vaak te komen. Dank je wel, Ali!

16-03-2015
Geplaatst door: michelle

Ik ben bij Ali gekomen met verschillende klachten; hormonale en menstruatieklachten, uitblijvende kinderwens, darmklachten en spanningsklachten. Ik ervaar de behandelingen als erg prettig en ontspannend en Ali zet zich voor de volle 100% in je te helpen, voel me bijna weer de oude en met kers op de taart een zwangerschap! Ali hartstikke bedankt voor al je fijne behandelingen!

15-04-2014
Geplaatst door: Anja

Ik heb de behandelingen als zeer prettig en deskundig ervaren dit in een fijne en rustige omgeving kortom een uur pure ontspanning

16-01-2014
Geplaatst door: gerda

Heb de behandelingen bij Ali als heel erg prettig ervaren en vooral kundig. Kwam in 1ste instantie met maagklachten maar merkte dat m'n hele lijf beter voelde. Dank je wel Ali.

07-11-2013
Geplaatst door: Aletta

De voetreflex behandeling die Ali geeft vind ik heel erg ontspannend en bovendien helpt het bij darm en leverklachten die ik had.

04-06-2013
Geplaatst door: Gerrit van den Han

Ali bedankt voor de prettige samenwerking. De behandelingen waren vakkundig en prettig. Je zult me nog wel terug zien.