Vitalia Voetreflextherapie

NATUURLIJK BETER

Steeds meer mensen realiseren zich hoe belangrijk het is om af en toe te ontsnappen aan het jachtige leven. Het is dan ook geen wonder dat "wellness" een steeds grotere plek inneemt in onze samenleving. Voetreflexologie kan hieraan een waardevolle bijdrage leveren. Deze behandelwijze heeft een positieve uitwerking op uw gezondheid en draagt bij aan uw gevoel van vitaliteit. Ook als er geen klachten zijn is het heerlijk om uw drukke bestaan even te vergeten en van een ontspannende massage te genieten.

Ervaar zelf de positieve uitwerking!

 

Welke behandelingen mogelijk zijn en bij welke klachten deze ingezet kunnen worden en nog véél meer wetenswaardigheden leest u op de overige pagina's.

 

Klachtgerichte behandelingen kunnen, afhankelijk van de voorwaarden van uw Zorgverzekeraar, voor vergoeding in aanmerking komen. Een verwijzing is niet nodig. Toch is het goed om te weten dat de behandelingen geen vervanging zijn voor bezoek aan een arts maar kunnen worden gezien als een waardevolle aanvulling.

PRAKTIJK WEER OPEN VANAF 11 MEI 2020

Zoals u kunt beluisteren in de video op deze pagina zijn de coronamaatregelen versoepeld en mag ik u gelukkig weer  ontvangen. De organisatie van mijn praktijk is vanaf nu wel anders geregeld dan u gewend bent. Natuurlijk zal ik mij houden aan de richtlijnen van het RIVM en de nodige hygienemaatregelen in acht nemen. In het menu Covid 19 kunt u lezen welke maatregelen ik heb genomen en ook wat er van u verwacht wordt. 

Leest u deze informatie s.v.p. even rustig door!

 

NB: deuren worden door mij geopend en gesloten. S.v.p. bij aankomst aanbellen! Anders dan in de video wordt aangegeven werk ik dus niet met een looproute.

 

 
 
 
 
 
 
 
De beroepsverenigingen LVNG en VNT zijn per 01-01-2020 gefuseerd en gaan verder onder de naam LVNT. Vitalia is aangesloten bij Beroepsvereniging LVNT nr. 10001120257 en bij RBCZ nr. 308439R
De beroepsverenigingen LVNG en VNT zijn per 01-01-2020 gefuseerd en gaan verder onder de naam LVNT. Vitalia is aangesloten bij Beroepsvereniging LVNT nr. 10001120257 en bij RBCZ nr. 308439R
Geschillencommissie
Geschillencommissie