Vitalia Voetreflextherapie

NATUURLIJK BETER

I.v.m. de coronamaatregelen is mijn  praktijk gesloten tot en met 2 maart 2021. Maak alvast een afspraak. Dit kan nu ook online!

 

Steeds meer mensen realiseren zich hoe belangrijk het is om af en toe te ontsnappen aan het jachtige leven. Het is dan ook geen wonder dat "wellness" een steeds grotere plek inneemt in onze samenleving. Voetreflexologie kan hieraan een waardevolle bijdrage leveren. Deze behandelwijze heeft een positieve uitwerking op uw gezondheid en draagt bij aan uw gevoel van vitaliteit. Ook als er geen klachten zijn is het heerlijk om uw drukke bestaan even te vergeten en van een ontspannende massage te genieten.

Ervaar zelf de positieve uitwerking!

 

Welke behandelingen mogelijk zijn en bij welke klachten deze ingezet kunnen worden en nog véél meer wetenswaardigheden leest u op de overige pagina's.

 

Klachtgerichte behandelingen kunnen, afhankelijk van de voorwaarden van uw Zorgverzekeraar, voor vergoeding in aanmerking komen. Een verwijzing is niet nodig. Toch is het goed om te weten dat de behandelingen geen vervanging zijn voor bezoek aan een arts maar kunnen worden gezien als een waardevolle aanvulling.

 
 
What do you want to do ?
New mail

 

 

 

 
Geschillencommissie
Geschillencommissie